Thursday, June 13, 2024

Tuletorn - Ploomike

Ploomike (Tuletorn, Eesti) prk 0,44 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Sour - Smoothie / Pastry" ja hinnang 4,18 punkti.

Tootjainfo: "Plum and vanilla smoothie sour made after a nostalgic ice cream cocktail. Name translates as "little plum" from Estonian."

Keskmist kasvu purk, sildil on ploomike :D Tuhmroosa vaht täidab veerandi klaasist ja püsib üllatavalt kaua. Õlle värvus - plödiselt punakaspruun. Aroom meenutab esimese hooga rooiboositee peal kasvanud teeseenejooki ning seejärel alles ploomimehu.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mehuse tekttuuriga ning tugevalt magus-hapu. Keskmaitse - hapukas-magus, rammusalt rabarberikisselli taoline. Lõppmaitse - eee ... aga miks siin on kaneeli maitset? Järelmekk - intensiivselt magus-hapu ning jätkuvalt kaneeline ja isegi nelgine ning kaugelt rohkem rabarber kui ploom.

Friigikas-smuutikas. Smuutide klassis kena ja maitseküllane tegija. Õllede ootuse-skaalal friigikas. Magustoit-kissellikas. Samas ploomiga on side pigem nõrk kui tugev.
---
varsti on saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment