Monday, May 27, 2013

Beer Geek Breakfast


Mikkeller Beer Geek BreakfastBeer Geek Breakfast (Mikkeller). pdl 0,33 l.alc 7,5%. liigimääratlus: stout. Täpsemalt- kohvi peal tõmmanud kaerastout. Ja 100 punkti 100'st saanud stout!

See on üks neist õlledest, mille välimus Mikkelleril jällegi muutunud on. Kuna sellel taanlasel ju oma pruulikoda ei ole, siis laseb ta oma õllesid pruulida ... noh kus juhtub :) Ja kui mõnikord läheb vana mark uues kojas tegemisele, vahetub ka silt. Seekord on sildil kohvikann ja kohvipõõsa oks. Noh ja Mikkelleri tunnusmärk - kaabu.


Tootjaonfo: "An oatmeal stout with 25.0% oat-based ingredients and a nice touch of gourmet coffee. A beer that goes extremely well with breakfast.
Ingredients : Water, malt (pils, oat, smoked, caramunich, brown, pale chocolate and chocolate), roasted barley, flaked oats, hops (centennial and cascade), ale yeast and gourmet coffee."

Pruunikashall vaht täidab enamiku kannust ja ... tardub sinna :) Õlle värvus - trollikoopa must.

Aroom ... eee ... kohvi, kohvi ja veelkord kohvi. Noh ja võibolla veel pisut kohvi. Sellist head hapuka röstiga kohvi.

Algmekk on raskepoolne ja intensiivselt kohvihapu. Keskmaitse ... nohmismaoskanöelda ... kohviliköör ta nüüd päris pole, aga kohvi ka mitte :) Lõppmekk - jeerum, kas saab veel intensiivsemaks minna??? Veidike tammist lisamaitset, aga üldiselt on see kohvi kuubis, seda kuni lõppmekini välja. Portveiniga segatud kohvi, voh!

Keskmisest raskema kehaga, õlise paletiga, hapukasmõrkja buketiga megarüübe. Õlleks ei peaks teda ilmselt keegi, kui just kirjas poleks. Kohvikoogike ja klaas vett paluks!
----------
pilt siit

No comments:

Post a Comment