Tuesday, May 7, 2013

Corsendonk Agnus Tripel


Corsendonk Agnus Tripel 2Corsendonk Agnus Tripel (Brouwerij Corsendonk). pdl 0,33 l. alc 7,5 %. liigimääratlus: tripel

Tootjakirjeldus: "It has a very big head indeed - pour it gently - and a very clean palate, beginning with a dry, lightly citric fruitiness, and finishing with a distinctive and delicate, perfumy, hop character. Very light and fluffy in texture, giving little hint of its strength. "


Tagasihoidlik pudelike, millel sildi asemel klaasile trükitud kloostri vitraažakna motiiv, lisaks vaid ahtake kaelaetikett. Erkvalge tihe vaht täidab alguses 90% klaasist, kleepides end taandudes seintele. Õlle värvus - kirkalt helekuldne.

Aroom mõjub ülimalt värskelt, puhta vee ja sidrunheina järele. Esmamaitse mõjub vürtikalt ja siidiselt, õrnalt magushapult. Keskmaitse toob aga triplitele omase linnasekülluse, pehme ja täidlase olemuse, milles aimdub veidi apelsini ja kumkvaate. Lõppmaitse muutub vürtsikamaks, koriandri, nelgi ja köömnete moodi karedaks. Järelmekk on aga taas väga-väga värske, õhetav kui neitsi pale peale esimest suudlust.

Keskmise kehaga, kergelt vaiguse-kleepja paletiga, suurepärase maitsebalansiga mõru, hapu ja magusa vahel. See mõistagi kajastub ka hinnagutes - 97 ratebeeris ja 89 beeradvocate järgi. Tundub, et väike juustusaiake oleks siia juurde parim
-----------
pilt siit


No comments:

Post a Comment