Monday, May 20, 2013

Sleepy Bulldog Pale Ale


Sleepy Bulldog Pale Ale (Gotlands Bryggeri). pdl 0,33 l. alc 4,8 % liigimääratlus: APA ehk ameerika tüüpi hele eil.

Tootjainfo: "The name Pale Ale characterize a lighter type of ale brewed in lighter malt. A beer with a distinctive hop has fruity notes and a marked bitterness. The name is derived from a Bulldog named Powder. With over 40 pound of muscle, filed Gunpowder deserved respect. He was a true joy spreader just like this beer.

Scent
Complex malt and hops aromatic scent with clear exotic fruitiness.

flavor
Highlighted with deliciously bitter roasted malt notes and a long fruity aftertaste.
"

-----
Reljeefkirjadega pudel ja torssis buldogi moluga sildike. Kolme sõrme laiune helekreemikas vaht on üsna püsiv. Õlle värv - pronksikarva merevaik.

Lõhn mõjub väga lihtsalt, lausa premiumklassi laager-õllele omaselt, lihtne linnas ja vähene humal ... noh ja kuskil taga kaugel aimdub midagi troopilist tõesti, papaia või üleküpsenud mango moodi. Esmamekk on kerge, lausa vesisepoolne, kuid mõnusa humalavärskusega. Keskmaitses jõuavad kohale eililikud toonid, siin on pinnakäärituse pärmi hapukat puuviljasust ja humalakibekust. Lõppmekk annab välja karamell-linnate väikest röstmekki ja tubli APA'le kohane humalaviha. Järelmaitse on kuivapoolne, vaigune ja väga värske.

Kerge kehaga, keskmiselt karboniseeritud, mõrkjas-hapuka buketiga rüübe, mis sobiks oma värskendava olekuga kenasti suveõhtusse meeli turgutama, nii lauaõlleks kui ka niisama olelemiseks.
---------
pilt siit

No comments:

Post a Comment