Friday, May 10, 2013

Chica Americana IPA


RooiedopIPA.jpgChica Americana IPA (Rooie Dop). pdl 0,33 l. alc 7,1 %. liigimääratlus: IPA

Tootjainfo: "At Rooie Dop, we don’t really care about styles. But this is our version of an American IPA. Classic example of the style? Fits perfectly into the category? No. Does it need to be? It just needs to be pretty tasty!

Chinook and Cascade hops dominate this beer and are assisted by a biscuity malty backbone. You just can’t resist a Chica Americana!"

Lihtne roheline sildike. Neljasõrmene valge vahukiht kaob mõõduka tempoga, jättes väheseid rante seintele. Õlle värvus - udune tumeoranž.

Aroomis domineerib üleküpsnenud ananass ja hurmaa. Esmamekk mõjub tihedalt, sametiselt ja mõrkjasmagusalt. Keskmaitse ..... mmmmm ... see on nämma ... tihkelt vaigune, vürtsikas ja mõrkjashapu. Lõppmekk vallandab suus sihandse maitsetormi, et võtab ohkama. Oi see on külluslik, siin on koos lausa kadakamarjane mõrkjus, apelsinidžemmi ja tsukaadi kirbe erksus, hurmaa nätske magushapu, überküpse ananassi ja banaani tihe magusus. Järelmekk ... ohsapoiss, keelenurkades kirvendab kibevürtsikas elevus ja keelepäral lasub aurik-raske magusmõrkjus, kurgulaes aga hõõgub täpiline tähistaevas!

Rakse kehaga, vaik-kleepja paletiga, suuuurrreeepärase balansiga megaõlu! Oi tiideratas ja taaderatas, seda juues tuleb teisi maitseid kaikaga eemale hoida ... nagu ka sõpru ja sugulasi, kes kõik tahaksid teada, mida sa nii maia näoga klaasist kimud.
------
pilt siit

No comments:

Post a Comment