Tuesday, September 5, 2017

Consumed 15 Today, Diane. All Galaxy


Consumed 15 Today, Diane. All Galaxy (Evil Twin, US/Taani) prk 1 pint. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 98 punkti!!

Tootjainfo: "Unsettling, absurd, amusing and basically impossible. Exactly like a true cult classic should be. Many thought it got lost, but a quarter of a century later it found its way back. Ready to dig into the deepest corners of your soul, fill you with strange emotions - like the most beautiful dream and the most terrible nightmare at the same time. Drink this IPA, like Agent Cooper would consume donuts and coffee."

Keskmist kasvu purk, punane, tootjale omane geomeetriline kujundus.  Valge tihe vajt täidab üle poole klaasist, püsides superkaua ning haakides tihedalt klaasiseintele. Õlle värvus - hämuselt-uduselt-pilviselt tuhmkollane.

Aroom. Ohhhhhsamumeie kui nummi! Superhea mõrkja IPA ja kõrvitsapüree ja mandariinimehu triple-sugutis. Oi see on nagu jõulud ja jaanipäev ja uusaasta ühekorraga - kõike korraga ja palju! 

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõrkjas-magusakas, mahlane, virsikumehune ja mandariinidžemmine. Keskmaitse ... oi-ma-sulan-ja-õitsen-ühekorraga ... see lonks mõjub TIHEDALT ja lustakalt, mahlaselt ja kreemiselt - mandariinikõrvits! Lõppmaitse liigub veidi vürtsikas-kirbesse suunda, kuid see pole kuidagi häiriv kirbus, pigem selline apelsini-koorest-tilkuva-kuldse-vaigu moodi. Et tilk ja võpatus ja uus tilk. Järelmekk astub kaks sammu vasemale, magusasse povidlosse. Viigimarja-mandariini povidlo apelsinikoore-veiniga.

SUPER! Vaat see on nüüd nagu "new england IPA" mehu. Et siis puuviljane - JAH! Samas tihke, sametine ja pilvpehme - JAH! Mahlane - JAH! Erakordne - OOOJAAA!
---------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment