Sunday, August 5, 2018

Barbaritski

Barbaritski (Nöösker, Eesti) pdl 0,33 l. alc 4,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Fruit beer" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Ei tahaks nüüd küll veepiisa ja mere paralleeli tuua, aga ühes barbarissimarjas peegeldub õlu küll ilusti (ütlus ilmselt kuskilt Kolga-Jaani kandist
Sisaldab: odralinnaseid, nisulinnaseid, rukkilinnaseid, kaera ja barbarissi"

Väike lihtne pudel, sildil barbarissimarjadest B-täht. Sentimeetrine kollakas vahukiht kaob väga kiirelt ja jäljetult. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on ebamäärane ... no kui siin on marjad, siis on need kuivatatud ... väga kaua kuivatatud ... loomalaudas kuivatatud.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse. võehh. Ebamäärane hapukas pläust. Lõppmaitse hakkab nagu mahlakamat tooni omandama, aga sellel on kerge kopituse maitse man. Järelmekk on tuhmilt ja arusaamatult mõrkjas-hapukas

Keskmisest kergema kehaga, sisuliselt karboniseerumata lameda paletiga, mõrkjas-hapuka buketiga niru rüübe. Midagi on pruulmeistril meelest läinud, sest võrreldes eelmise analoogtootega ... puhhh ... siin pole isegi midagi võrrelda, too oli hea ja see ei ole!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment