Wednesday, August 15, 2018

Bushcraft festival 2018

Bushcraft festival 2018 (MustLammas, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,4 %vol. Liigimääratlus: IPA

Tootjainfo: "Bushcraft festivali õpitoas meskitud tubli IPA sarnane õlu. Särtsuks tšillipipar ja tiba koriandrit. Rüübates seda vürtsist jooki on paslik mõelda Pudisoo jões elavale ebapärlikarbile, kelle elu pole mingi meelakkumine ..."

Väike lihtne pudel, mustvalge etnoromantiline sildikujundus. Sõrmepaksune kollakat karva vahukiht püsib päris tugevalt. Õlle värvus - kirkalt kuldoranž. Aroom on meeldivalt karamelline, hapukas, õunte, rosinate ja roostes raua nootidega.

Esmamekk on keskmise kehaga ja jõuliselt magusakas. Keskmaitse on väga jõuliselt õunte nägu, kohe VÄGA õunalik. Head, mahlased-magusad õunad on ahju peal poolnätskeks kuivatatud nagu lapseplves. Lõppmaitses hakkab suulagi tšilliselt õhkama, kuid põhitegijaks jäävad siiski suured päikesesoojad suveõunad. Järelmekk maitseb rabavee ja õunakompoti seguna, tšilli õhetus tugevneb.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-hapukas-magusakas-vürtsikas-mõrkjas-magusakas-vürtsika buketiga HEA taseme ja väga omanäoline rüübe. No NIIIII õunast rüübet ei mäleta vana Gambrinus ka nendest aegadest, kui konservist ehk maltoosast sai ise õlletegu proovitud. Igatahes mõnus rüübe ja tšilli kasutamise julguse eest käsi pihku!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment