Monday, August 6, 2018

Funderful


Funderful (Tanker, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „Saison“ ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Citrus saison"

Väike lihtne pudel, sildil ... ummm ... kõik hariduslik. Sõrmepaksune valge vahukiht on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - kirkalt tumekollane. Aroomis seguneb saisoni magus vürtsikas puuviljasus ja apelsini/sidrunikoore mõrkjus.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse muutub hapukamaks, mahlasemaks ja greibilikumaks. Lõppmaitse on magusakas-mõrkjas, pikalt kuivatatud apelsinikoore ja värskelt riivitud laimikoore nootidega. Järelmekk muundub aga mõnusaimaks mahlaseks ja mulksuvaks kosutajaks, pannes silmad mõrkja karguses särama ja keele taganurgad rõõmsalt vürtsikalt surisema.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja veidi kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga VÄGA HEA taseme rüübe, mis avab ennast alles sel hetkel kui sa oled lonksu juba alla neelanud, kuid kosutades sind siis mahlase värskusega.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment