Sunday, October 28, 2018

The Pilgrim


The Pilgrim (Brewfist, Itaalia) pdl 0,33 l. alc 14,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Barley Wine / Wheat Wine" ja hinnang 91 punkti, untapped ütleb "Barleywine - Other" ja hinnang 4,05 punkti

Toojainfo: "aged in Marsala barrels"

Väike lihtne pudel, selle pruulikoja vaadi-hoidiste seeriale omane vaadiline sildikujundus. Vaht puudub. Õlle värvus - kirkalt mahagonipunane.

Aroom. Mmmmmmmmmm. Portvein! Odravein ja portvein moodustavad HURMAVA kombo!

Esmamekk. Miks tulevad selliste jookide puhul ette aeg, kui laevad olid puust ja mehed rauast? Kas selle tõttu et portveinide ajastu on toonasest pärit?

Keskmaitse. Viigimarjatarretis. Kaptenikajutis käib pummelung. Retk oli edukas, kuldsete viigimarjade koorem koos magusa veini laadungiga teevad tuju heaks.

Lõppmaitse. Rosinatest saab teha ebajumala kuju ja siis teda kummardada, ohverdades talle rummi.

Järelmekk. Kas üks meremees saaks elada ainult puuviljadest? Ei iial! Aga kui needsamad viljakesed lasta läbi tünnide ja võibolla lausa läbi torude, siis võiks asja juba kaaluda. 

MEGA! Neetult kergelt joodav. Jah, alkohol on tunda, aga kuulge kulla veljed - vaadake kanguse näitajat! Kuid Neptuni nimel - sellist kraami võib merejumalale ohverdada ja tulemus saab olema ootamatu. Odraveini panemine magusa-kange-täidlase veini vaati ... no mis saab valesti minna?
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment