Tuesday, May 7, 2019

La Leggenda Victor


La Leggenda Victor (Brewfist, Itaalia) pdl 0,33 l. alc 12,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial" ja hinnang pole välja kujunenud, Untapped ütleb "Stout - Imperial / Double" ja hinnang 3,82 punkti

Toojainfo: "Imperial stout aged for 16 month in Martinique Rhum barrels with cocoa beans"

Väike lihtne pudel, selle pruulikoja vaadi-hoidiste seeriale omane vaadiline sildikujundus. Õrn mustjas vahukiht on vaid kirmeke. Õlle värvus - must-must. 

Aroom on üsna teravalt rummine, selle alkoholine soojus seguneb imp.stoudi röstiga, moodustades karmi, kuid siiski meeldiva kokteili. Kui esmane alkone vine pealt ära hingata, siis tunneb mõnusat viigimarjade ja balsamico segu. 

Esmamekk on raske kehaga ja magusalt soe ning šokolaadine. Keskmaitse - ooo, kas nii võiks maitsta rummis laagerdunud viigimarjad? Selline omapärane, veidi nätske, soe ja jällegi šokolaadine.

Lõppmaitse muutub huvitavalt kirsilikult hapukaks ... rummikirsid šokolaadis ... see kõlab ju suurepärase mõttena, kas pole? Järelmekk on mõrkjas-kuiv ja kakaone, nii u 80% mõrušokolaad, mida pakutakse koos huvitava kokteiliga šerrist ja rummist koos kokteilkirsi vedelikuga.

Väga raske kehaga, vähekarboniseerunud ja õlise paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-magus-hapukas-mõrkja buketiga ÜBERtaseme rüübe. Algne alkoholiküllane lõhn häirib veidi, kuid maitse ise on siiski vägagi mõnus ... ning tajutavalt joovastav :)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment