Thursday, June 24, 2021

Doge IPA

Doge IPA (Brewski, Rootsi) prk 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - New England" ja 3,84 punkti.

Tootjainfo: "A New England style IPA with full-on flavors of apricot, nectarine and ripe orange, with a hint of herbs in the aftertaste. Easy drinking with low bitterness and a smooth mouthfeel.
IBU 35"

Väike nääpsakas purk, sildil üks kõneväärne koer. Pöidlapaksune valge vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom vastab täpselt ootustele - magus, mahlane ja humalatorkega. 

Esmamekk on keskmisest suti raskema kehaga ja magus-mõrkjas, humalahammustus hakkab keeleotsast kinni. Kesmaitse - hapukas, mahlane ja mehune, mango ja papaia vahepealne, humalakõrvetus kribeleb keelekülgedel. lõppmatse: mõrkjas-magus, vaigune ja biskviitjas, ühekorraga nii kribelev kui paitav. Järelmekk on vürtsikas-magus, mehune ja meeldiv, üha uut lonksukest võtma mahitav.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magus-mõrkjas-hapukas-magus-vürtsikas-mõrkjas-magus-vürtsika buketiga ÜBERTASEME rüübe. NEIPA'de ülihea otsa esindaja, millel on sädet ja selgroogu. Tõsi küll, ka mitte liiga palju eristumisvõimet, aga liiga palju ei saa nendelt üsna ühte nägu häguõlledelt ka tahta.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment