Sunday, June 27, 2021

Ensemble Eleven

Ensemble Eleven (Sori, Eesti) prk 0,44 l. alc 8,2 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England" ja hinnang 3,86 punkti

Tootjainfo: "Sori’s epic signature symphony of New England IPA’s continues into the double digits, combining two Brewer favourites into a new composition. With Australian Vic Secret and American Idaho 7, you can expect an explosion of transequitoral flavours. A song of Tropical fruits, citrus, and pine with an underscore of juice and haze."

Keskmist kasvu purk, sildil vanamoelist aga luksuslikku tapeeti meenutav kollane õiestik. Kollaka varjundiga vaht täidab pool klaasist ja püsib kaua ning haakub ka tihkelt klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt tumekollane. Aroom on vaigune, männine ja virsikune, päikeseline ja soe. 

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõrkjas, veidi humalaga kõditav ja samas kreemine. Keskmaitse - naat, nõgesed ja mango, keelekülgi kõdistav, roheline ja värske. Lõppmaitse - melon, kookos ja männivaigune, mõnusalt pehme, elav ja elujanune. Järelmekk - mõrkjas-magus, humalakõditus on pehme, kuid samas intensiivne nagu kutsika mänguhimu, vaigune ja heinane ja tsitruseline.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magus-mõrkjas-vürtsikas-magus-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magusakas-mõrkja buketiga ÜBERTASEME rüübe. Väga hea, iseloomukas ja kõigile ootustele vastav topelt-NEIPA!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment