Tuesday, June 29, 2021

Ensemble Twelve

Ensemble Twelve (Sori, Eesti) prk 0,44 l. alc 8,2 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England" ja hinnang 3,94 punkti

Tootjainfo: "Much like Mozart, Sori has painted a picture on a much larger canvas for our 12th movement and introduced Strata to our series for the first time alongside our all time favourite Mosaic. Flavours of passionfruit, grapefruit, lime and fresh berries to up the tempo in our latest allegro. "

Keskmist kasvu purk, sildil lilletapeet. Kollakas vaht täidab pool klaasist, püsides mõõdukalt. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on võluvalt puuviljane ja humalane, magus ja mõrkjas, troopiline ja vaigune. 

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja mõru-magus, greibikoorene ja apelsinine. Keskmaitse - vaiguselt okkaline, veidi kuivapoolne, mango ja litšimarjade segune. Lõppmaitse tõmbub palju mõrkamaks ja üsna kaunilt ja kurjalt vürtsikaks, humalahammustus selle parimal moel. Järelmekk - magus-hapu, veriapelsinide, kumkvaatide ja mandariinide segu noore kuusevaiguga.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõru-magus-mõru-hapukas-vürtsikas-mõru-vürtsika-hapu buketiga Megataseme rüübe! Sori poisid on topelt-NEIPAde tootmises saavutanud mõnusaima tippvormi ja suudavad seda eri humalakombinatsioonides suurepäraselt taastoota
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment