Wednesday, June 2, 2021

Roulette Hop Series - HBC 472

Roulette Hop Series - HBC 472 (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 6,9 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "IPA - New England" ja hinnang 3,87 punkti.

Toojainfo: "Hop Roulette is a series showcasing new and experimental hop varieties.Linnased: Golden Promise, kaer, nisu, Dextrin, Golden Naked Oats
Humalad: HBC 472, Mosaic"

Väike purk, seeria tunnus-revolveritrummel seekord tumerohelisel taustal. Valge vaht täidab pool klaasi kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - tuhmkollane. Aroom on meeldivalt täidlane, ühendades mango, kookose ja virsikujogurti.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõrkjas, humalavärskusest veidi torkiv. Keskmaitse - kookos, virsikud, jogurt ja mandariinid. Lõppmaitse - mandariinid, vanilje, värskelt rebitud võilillelehed ja valge pipar. Järelmekk - mõrkjas-magus, humalatorkeline, veidi kreemine ja värskusest õhkav.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja sametise paletiga, magus-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-magusakas-vürtsikas-mõrkjas-magusa buketiga ÜBERtaseme rüübe. Ühest küljest rohelisest värskusest torkiv, teisalt kulkollasest päikesest sametine.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment