Thursday, June 10, 2021

Maitsetajuhäire

Maitsetajuhäire (???, Eesti) pdl 0,33 l. alc 7,8%

Tootjainfo: "DDDIPA"

Mittekirjasolev info: tegemist on Pruulikeskuse konkursi raames pruulitud võistlustööga, mille ainuke kriteerium oli, et kasutada tuli humalat nimega Talus ja pärmi nimega Verdant.

Väike lihtne pudel, nurjatult väheinformatiivne silt. Tuhmbeež vaht täidab üle poole klaasist, püsides üsna kaua, haakudes ka üsna kenasti klaasiseintele. Õlle värvus - tuhmivõitu kuldpruun. Aroom - meeldivalt karmipoolne puidune humalus magusal kookose-koorevõi baasil (see võine nüanss ei viita antud hetkel tootmisveale, vaid kasutatud humalale).

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja mõru-magus. Keskmaitse - ühekorraga kreemiselt kookoseline, teisalt karmilt vaigune ja puidune. Lõppmaitse - mõõõõnusalt vaiguselt hapukas-mõru, ahjuõun ja koorevõi, kaneel ja veidi muskaati. Järelmekk - magus-mõru, jõuline, nätsakas, veidi rohmakas selle sõna parimas võtmes.

Raske kehaga, tugevalt karboniseerunud ja sametise paletiga, mõru-magus-hapukas-mõru-kreemine-magus-vürtsikas-hapukas-mõru buketiga MEGAtaseme rüübe. Üle tükkide aegade üks korralik west-coast IPA, mis on seda kiiduväärsem, et on tehtud hobipruuli poolt. Vaatamata sellele nuriseb vana Gambrinus sildi sündusetult vähese informatiivsuse üle. 
--
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment