Friday, February 18, 2022

Иштар

Иштар (4BREWERS.RU, Venemaa), prk 0,5 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Fruited" ja 4,2 punkti

Tootjainfo: "Любовь и плодородие, война и распри — всё во власти богини, как и сердца людей, отважившихся посмотреть ей в глаза. Иштар не нужны ни горящие кусты, ни потопы. Её заповедь одна: будь самим собой. Поцелуй её гранатовые губы и реши, хочешь ли ты быть её жрецом. Иштар примет тебя любым.

Насыщенный кислый эль со вкусом спелого граната и оттенками свежей мяты."

Keskmist kasvu purk, sildil verisilmne daam. Tumeroosa vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - mudruselt tuhmpunane. 

Aroom - granaatõunalimps. Mitte puhas värskelt pressitud granaat, aga ikkagi selgelt see kärtspunane vili. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja VÄGEVALT intensiivselt magus-hapu ning kohe esimesest kontaktist erksalt granaadine. Keskmaitse muutub veidi mõrkjamaks ja veelgi ehedamalt ehedaks. Lõppmaitse tuleb mängu ka piparmündi ... või siiski pigem melissi ... jahe mõrkjus, ehkki peatoon on magus. Järelmekk - puhas granaatsõunamahl, mis teeb kergelt limaskestale haiget :)

Õllefaktor olematu. Granaatõunafaktor GIGANTne, mis paneb vana Gambrinust hämmelduma - siiani oli ta elanud teadmisega, et granaatõuna lisamine õllesse on lootusetu üritus, et no ei ole võimalik seda maitset alles jätta. SAAB JA VEEL KUIDAS! Hüberboolselt üllatav kraam. Aga õlu pole ta ikkagi teps mitte :)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment