Sunday, February 13, 2022

Protopruul N51

Protopruul nr.51 (Hull Humal, Eesti) pdl 0,33 l. alc 7,2 %vol. Ratebeer ei tunne seda kraami. Untappd ütleb: "IPA - Milkshake" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Kirevilja ning kolme (Amarillo, Sabro, Citra) humalaga pruulitud IPA. Lisaks odralinnasteleon meskimisel on kasutatud ka nisu, kaera ja maisi. Mõõdukalt mõru, mahlane, aromaatne ning igasti nauditav kaaslane klaasis :)
IBU 140"

Väike lihtne pudel, pooltehniline sildikujundus. Sõrmepaksune valge vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kuld-pruunakas. Aroom ... jeerum ... see on porgandi-kõrvitsa mehu! Toores riivitus porgand!!

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja jämedalt magus. Keskmaitse magus-hapukas ning veidi vürtsikas, porgandi ja kaalika segune. Lõppmaitse - vürtsikas-hapukas, võimsalt veider ja maitsenäsakesi torkiv. Järelmekk - magus-mõru, ootamatult lameda lõpuga.

Keskmisest raskema kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, magus-hapukas-magus-mõrkjas-vürtsikas-mõru-magus-vürtsika buketiga Friigikas. Milkshake IPA't see jook kuigivõrd ei meenuta, kuid väga head köögiviljamahla küll ;)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment