Thursday, February 17, 2022

Cone

Cone (Omnipollo, Rootsi) prkl 0,33 l. alc 6,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy / New England (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - New England / Hazy" ja 3,92 punkti.

Tootjainfo: "Cone is our double dry-hopped IPA, brewed with organic Swedish malts and a boatload of Yakima grown Mosaic and Australian Galaxy hops. Cone comes with a soft body, a velvety mouthfeel and focused hop profile. Enthusiastically crafted at our church brewery in Sundbyberg, Stockholm, Sweden."

Väike lihtne purk, sildil Kummaline Võlukoonus :) Kollakas vaht täidab 4/5 klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - mudruselt tuhmkollane. Aroomis segunevad vaik ja putkevars, magus-mõru ja veidi kare tunnetus.

Esmamekk on raskepoolne ja jõuliselt magus-mõru. Keskmaitse - kare, vaigune, takjane, kadaka, pärnaõite ja raudrohu segune, tugeva humalahammustusega. Lõppmaitse - hammustus taandub, selle asemele tuleb mahlane pai, kuid selles on siiski kadakaoksalikku mõru-magusat. Järelmekk asendab selle kõik aga omamoodi lahedalt hõõguva magus-vürtsika õhetusega, mis räägib värskusest ja hommikusest kargusest.

Raskepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-mõru-ürdine-hapukas-mõru-magus-vürtsika buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE! Väga lustlikult mitmenäoline, käigu pealt mutuva maitsepildi ja suutunnetusega jook, mille peamine sõnum on karmipoolne värskus
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment