Friday, October 20, 2023

Sherpa - Premium Golden Ale

Premium Golden Ale (Sherpa, Nepaal) pdl 0,5 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Blonde Ale / Golden Ale" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd stiilimääratlus: "Golden Ale - Other" ja 2,96 punkti.

Tootjainfo asemel - selle õllega on nüüd pudru ja kapsad. Ratebeeris märgitakse tootjaks Nepaalis asuvat Sherpa pruulikoda, kuid selle lehel sellist toodet ei eksisteeri. Pudelil on kirjas "toodetud UK's" ning Untappd omistab selle tootmise au Hambelton pruulikojale, kuid ka tolle lehel sellist toodet pole ja disain pole ka üldse selle moodi. Eesti alkoregister on oma kandes pildil pudelile lausa kleepinud isetehtud sildi, et "Hambelton", kuid sildil see ei kajastu

Keskmist kasvu läbipaistev pudel, mägine-uhke sildikujundus. Erkvalge sõrmepaksune vahukiht pole püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on magus-mõrkjas ja meenutab miskipärast maisipulgakesi.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja magus-mõru. Keskmaitse - hapukas ja veidi plastmassine. Lõppmaitse - hapukas-mõru ja kuivapoolne. Järelmekk - veidi vürtsikas ning magus-mõrkjas.

Kergepoolse kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magus-mõru-hapukas-mõru buketiga OK taseme rüübe. Selline lihtsam kuivapoolsem pubieil ... aga vot milleks selline veiderdamine tootja osas?
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment