Thursday, October 19, 2023

Sori - Birthday Cake

Birthday Cake (Sori, Eesti) prk 0,33 l. alc 11,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "Porter - Imperial / Double Baltic" ja 4,19 punkti

Tootjainfo: "Birthday Cake is Sori's lip-smacking delight brewed to mark our 9th birthday bash! This Imperial Baltic Porter is a party in a bottle-bursting with caramel, vanilla, coconut, and banana goodness. Get ready for a wild flavour fiesta as the rich, velvety brew takes you on a taste adventure. Indulge in the decadent sweetness of caramel, the creamy embrace of vanilla, the tropical twist of coconut, and the fruity kick of banana. Raise your glass, light the candles, and join the celebration!"

Välimusest tuleb nüüd omaette rääkida. Sori pole siiani vahakaeluseid kasutanud, nüüd kasutas. Muudel kodadel osundab see vaadihoidistele, Sori puhul krt teab millele. Igatahes vaadist pole sõnagi ei sildil ega ka koja veebilehel. Sain küll mitte kuigi veenva kinnituse koja esindajalt, et olla burboonivaat mängus, seda ei oska veel kuidagi kinnitada. Lisaks on aga see vahakaelus üle puistatud lahtiste! sätendustega, mis ei püsi kuigi hästi selle vaha küljes, küll aga kleepuvad ülihästi puudutajate käte ja hiljem nägude ja riiete külge. Oehh.

Sõrmepaksune pruun vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - hingematvalt must.

Aroooooomahhhaaa! Baaaanaaaanaaaaahhaaaa! Banaan šokolaadis! Teate küll, need kollased kõverad jubilad, mille šokolaadiümbrise sees on kollane banaanibesee. Või noh, vähemalt sihukesed asjad olid müügil mitukümmend aastat tagasi :D

Esmamekk on raske kehaga, õline ja ülimagus, šokolaadi-rummikommi ja koorelikööri vahepealne.

Keskmaitse - šokolaadikreem määrituna vaniljekpüsisele, selle kreemi sisse jäetud õnarusse aga on tilgutatud hapukat punasõstralikööri.

Lõppmaitse - mõrušokolaad on pandud ühte puuri tulimagusa kookoslikööriga ning tulemuseks saadud alkoholist, suhkrust ja naerust õhetav tulipunase pea, huulte ja kleidiga daam, kes vallutab kogu muidu hallivõitu pintsakutest koosneva õhtuse koosviibimise silmad, südamed ja kohati mõistusegi.

Järelmekk - luksuslik, kreegiliköörilik, õrna lagritsase puudutusega operetiaariaid lõõritava veidi purjus olekuga diiva.

MEGALAHE, MEGAPURJUS JA MEGAMAITSEKÜLLANE! Jah, erinevalt lõhnast on maitses lubatud lisandite tajumine sisuliselt võimatu, kuid see on niivõrd ülemeelikult bombastik, et las ta olla muscastic ja trabastic. Isegi need stripper-glitterid on sellise lahmatava maitselitaka puhul täiesti omal kohal
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment