Monday, October 23, 2023

Sori - Hybrid Treats Vol.11: Apple Strudel & Salted Caramel

Hybrid Treats Vol.11: Apple Strudel & Salted Caramel (Sori, Eesti) prk 0,33 l. alc 12,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "Stout - Imperial / Double Pastry" ja 4,04 punkti

Tootjainfo: "Get ready for a whimsical taste sensation! Our Imperial Pastry Stout is pure magic, where apple strudel meets salted caramel in a flavor extravaganza. Warm, buttery strudel notes dance with mischievous caramel sweetness, creating a delightful balance of sweet and savory. Indulge in this enchanted elixir; it's a fantastical flavor journey to treasure."

Väike purk, jubekolemagus sildikujundus :D Pruun vaht täidab ligi poole klaasist, kuid kaob kiirelt. Aroom - õun, ahjuõun, kompotiõun, õunalimonaad ja õunanäts :)

Esmamekk on vägagi raske kehaga ja õunalikööriselt magus ning kohvikaramelline. Keskmaitse - šokolaadikoorikus õunaliköör. Lõppmaitse - calvados ja soolašokolaad. Järelmekk - õunasoolakaramell

Õunaõiendis. Ülevõlline õunaõunatus. Õudselt õunane õunašokolaad. Mis sest et see õun on steroididel. Sool muudab selle tulemuse väga palju väärtuslikumaks kui ta muidu oleks.
---
saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment