Wednesday, April 15, 2015

Golden Age


Golden Age (Celt Experience, UK). pdl 0,5 l. alc 4,2 %. Ratebeeri liigimääratlus: "Golden Ale/Blond Ale" ja hinnang 63 punkti.

Tootjainfo: "A golden coloured organic ale, with a rich full-bodied texture accompanied by a unique blend of traditional and fruity hops. Drinkers of this delicious ale will experience a mouth-watering taste of citrus fruits with a slightly spicy aroma."

Keskmist kasvu pudel, pruulikoja uue disainiga sildikujundus.Valge sõrmepaksune vaht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - vähese hõljumiga ja oranžika helgiga tumekuldne. Aroom on leebelt ja meeldivalt puuviljane.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja naksakalt mõrkjas. Keskmaitse on mõnusalt mitmekihiline - alguses tuleb apelsinikoorene mõrkjus, siis aga biskviitjas ja melonit meenutav magusus. Järelmekk on hapukas-mõrkjas, kaneeliselt vürtsikas ja greibine. Järelmekk on lihtsapoolne, bitterile omane kibekas mõrkjus on küll väga värskendav, kuid tiba üheplaanine.

Kergepoolse kehaga, nõrgalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-mõrkja buketiga väga heal tasemel, omamoodi mänguline rüübe. Kerge ja väga mõnusalt janu kustutav, paras pakkuda pikema istumise alustuseks.
----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment