Monday, November 7, 2022

AM:PM Gluten Free

AM:PM Gluten Free (Thornbridge, UK). pdl 0,33 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "ISA - Session IPA" ja hinnag pole veel välja kujunenud. Untapped ütleb "Gluten-Free" ja hinnang 3,53 punkti

Tootjainfo: "AM:PM is a truly sessionable beer that allows you to enjoy all the flavours and body of an IPA.
Bags of tropical fruit aromas, pineapple, guava tangerine and passion fruit are balanced with a chewy, honeyed malt character. Gluten free.
HOPS:Ella, Citra, Nelson Sauvin, Amarillo
IBU 40"

Väike lihtne pudel, üllatavalt sildikujundus ootamatult meeldejääv oma lihtsuses. Kollakas vaht täidab veidi üle poole klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt täiskuldne. Mõrkjasmagus aroom on puidune, ürdine ja veidi ka väsinult vaigune.

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja ootamatult tugevalt mõru-hapukas. Keskmaitse - vähem mõru ja jätkuvalt hapukas. Lõppmaitses tuleb linnase magusat lisaks, aga koos mõru puiduse poolega annab kokku veidi kirbe ja heinase tulemuse. Järelmekk - maguskas-mõru ja pisut krobeliselt kuivapoolne.

Keskmisest suti kergema kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõru-hapukas-mõrkjas-hapukas-kirbevõitu-magusakas-mõru buketiga Hea taseme rüübe. Session IPA'de igavam ots, mis oma tasakaalustama mõruduses riivab veidi kirbet servakest
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment