Sunday, November 27, 2022

Kiss the Robot

Kiss the Robot (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England / Hazy" ja hinnang 4,08 punkti.

Tootjainfo: "DDH double IPA brewed with Idaho 7, Columbus, Citra LupoMax and Mosaic LupoMax hops.
Collaboration with Fuerst Wiacek."

Väike purk, sildil ... eee ... husaar-kiiverpea? :D Erkvalge vaht täidab pool klaasi ja püsib väga kaua. Õlle värvus - mudruselt aprikoosikarva. Aroomis märg loomakarv matab muu üsna enda alla, kuid selle taga on olemas ka värskeltriivitud porgand, küpsed aprikoosid, ananass ja väike viilakas mangot.

Esmamekk on raskepoolse kehaga, mehune, magus, veidi keeleotsal kihelev ja maitserammus. Keskmaitse - mehuselt mõru-magus-vürtsikas, humalahammustusega, troopilise segumahla ja teeleheleotise ristand. Lõppmaitse hakkab langema kirbusse, kuid mangomehune pehme mehune paitus hoiab sellel viimasel piiril kraest kinni. Järelmekk - üsna jämemagus, veidi vähem jämedalt mõru, vürtsikas-kirbevõitu, hapukas mahlasus üritab üldist rõsket-rasket humalarünnakut kergendada.

Ülevõllikas-Überhumala-Malakas. Magus sel määral, et võiks oletada laktoosi kasutamist. Mõru sel määral, et hakkab hammustama kirbevõitu hambaotsaga. Ükskõikseks ei jäta mingil juhul - ja see on ju hea! Aga kas telliks teise veel? Nääääh, siis kipub see õhtu lühikeseksjääma. Nii et elamusõlu!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment