Friday, November 4, 2022

Mana

Mana (Pühaste, Eesti) prk 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Lager - Hoppy / India (IPL)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Pilsner - Other" ja hinnang 3,55 punkti

Toojainfo: "New Zealand style pilsner brewed with Motueka, Pacifica and Nelson Sauvin hops.
Brewed in collaboration with Freestyle Hops, NZ"

Väike purk, pildil päikesetuul ja hiiglased. Ervalge vaht täidab pool klaasist ja on mitte kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt helekollane.

Aroom - ooo, see on põnev. Niimoodi võiks lõhnata mingi tundmatu troopiline puu või siis mingi vaigu-põhine värnits/peits, kantuna just värskele laudisele.

Esmamekk on keskmisest õrnalt kergema kehaga ja hapukas. Keskmaitse - linnaseline, täidlane, hapukas ja magusakas. Lõppmaitse - vaigune, puidune, viinamarjaseemnete ja ... hmmm ... kuivatatud aprikoosikivikese moodi? Järelmekk - magus-eeterlik-vaigune-viirukine-puidune, magus-mõrkjas ja väga köitev.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, hapukas-magusakas-mõrkjas-hapukas-magusakas-mõrkja buketiga ÜBERtaseme rüübe. See humalakombinatsioon mõjub väga intrigeerivalt, eeterlikult, aromaatselt ja maitsemeeli üllatavalt, samas seda mõnusas hillitsetud võtmes
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment