Saturday, November 19, 2022

Beet Child O' Mine

Beet Child O' Mine (Anderson's, Eesti) prk 0,33 l. alc 6,9 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Milkshake / Smoothie" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Milkshake" ja hinnang 3,57 punkti

Tootjainfo: "Collab with Mad Scientist.
Peedi, vaarika ja vaniljega pruulitud IPA"

Väike purk, sildil jällegi kenasti mõlema koja sümbolid. Roosa hõre vaht täidab pool klaasi, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - mudruselt kolepunaplödine.

Aroomis on peedi mullast rõskust, vaarika haput ja vanilje magusat tooni kenasti eraldi tunda. Milkshake'ilikku laktoosi korrus on eelmistest kaks sammu eemal, üks ei sega teist ega vastupidi.

Esmamekk on küll raskepoolse kehaga kuid mitte niisugune maitselaksakas nagu oleks lõhnast oodanud, pigem lihtsalt koormavalt magus-mudrune. Keskmaitse muutub vastu ootusi mõrkjamaks, ehkki mitte üks lubatud komponent seda ei eeldaks.

Lõppmaitse - mõru-magus-hapu tünn-tünderjas külakuhilas, kus ainsa selgema komponendina eristub ehk võibolla maguspeetlik veiderdus. Järelmekk - jämmme-jurrrrakas kartulikuhilas ... või siis peedikuhilas magusvaarikas?

FRIIGIKAS. Ebardõllejas. VÄGAKIIDUVÄÄRSELT NIHKES TEGELANE. Kõike muud kui normaalne õlu. Sellisena ka vägapalju kiitust vääriv!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment