Wednesday, November 23, 2022

Heaven Hell HH BBA (2022)

Heaven Hell HH BBA (Lehe, Eesti) pdl 0,33 l. alc 14,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Barley Wine / Wheat Wine / Rye Wine" ja hinnang 79 punkti. Untapped ütleb "Barleywine - American" ja hinnang 4,11

Tootjainfo: "Heaven or hell? It's matter of perspective.
IBU 80"

Väike lihtne pudel, silt on sama mis eelmise aasta versioonil. Paganama kahju - võiks ju olla sellisel kraamil väike viide sellele, et teine tegu ... järsku on erinev või mis? Vaadihoidistel kipub ju tulemus ikka mängima. Aga kaeme perra, võrdleme eelmise aasta teoga.

Vahtu u samapalju kui eelmine kord, kuid veidi hallikam. Õlle värvus: kui eelmine aasta sai öeldud "sügavalt kastanpunane", siis nüüd oleks nagu pooltooni pruunakam. Aroom - eelmise aasta üsna täpne taastabamus.

Maitse. Ohhhh. Nohhh. Jahhh. Võõõõõibolla tiba alkoholisem kui eelmine aasta. AGA! AGAA_AGAAAA_AGA! See on üks kuramuse mõnus talve- ja hingesoojendaja!

Kokkuvõtte ma lihtsalt kopeerin eelmisest korrast: "MEGA! Taevalikult MEGA. Jah, siin pole mingit hüper-super erakordset ja hingepõhjani vaimustavat maitsekombinatsiooni, kuid odravein ja burboon ja tamm moodustavad vaikimisi taevaliku liidu. Põrgu või tekkida kunagi hiljem ja mujal, kuid mitte siin ja praegu" Hästiteostatud taastabamus. Respekt ja muud värgid.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment