Monday, November 7, 2022

Firn

Firn (Spółdzielczy, Poola) pdl 0,33 l. alc 18,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Dark" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb: "Freeze-Distilled Beer" ja 3,98 punkti.

Tootjainfo: "Ice Dark Ale Pinot Noir & Sauvignon Blanc - Master Choice Blend"

Väike lihtne pudel, sädelev-teemantine sildikujundus. Vahukirme kaob sekunditega.

Aroom - portveinil täidlane magusus täidab kogu toa momentaalselt. Lähenedes tervitab sind rosinakoor ja datlisoolo, kuivatatud viigimarjade orelihuik ja kakaolikööri tume pasunatööörts.

Esmamekk. UHHHHH. Kange, siin pole kahtlust. Alkoholine kõditus koos meeldiva kuivatatud virskute pehmusega.

Keskmaitse. Krõõõõõmps tõmbub keel kokku alkoholikuivuses, mida võimendab tammevitsade surve.

Lõppmaitse. Kangekärakas. Sellises võib ilmselt hoida kaua ja ilma riknemata väiksemaid muumiaid ja muid preparaate. Vaskne-tammine-alkoholine-rummine. Odavrummine. Kuivrosinane.

Järelmekk. Rummikuivatis. Tammetuletis. Õõõõõõõrnalt on seal kuskil toanurgas tunda portveinilikku õilsust, kuid see näeb välja nagu oleks ta kolm päeva joonud ja nüüd dehüdreerununa hingevaakuv lakekrants.

Kirevase päralt. Külmdestilleerimisega on võimalik ikka väga hullusti võssa minna. Vana Gambrinus on joonud enam kui 60%st külmdestillaati, mis maitses veidi paremini - ja muuseas peale veega taandamist 40% peale maitses too meeldiva brändina. See siin ja praegu on aga karm, toores ja teravalkoholine ÜLEVÕLLIVÄRGENDUS, milles on keeruline leida midagi positiivset peale mõõduka wow-efekti ja ülimeeldiva lõhna ... mille järel maitse jooksis kolmekordselt lõhna poolt loodud lati alt läbi
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment