Monday, March 11, 2024

2085-HS - Dark Cherry

Dark Cherry (2085, Ukraina) prk 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "Hard Seltzer" ja hinnang 3,97 puntki.

Tootjainfo (guugeltõlke vahendusel): "That's how 2085 sees the direction of HARD SELTZER! Fermented with Champagne yeast, an extra dry base with a light prosecco aroma. On which a large amount of 100% fruit is placed. Without any flavors, colors or sweeteners!

Cherry stone and cherry in the aroma. The rich red color once again hints at its cherry origin. Dry, fresh and with berry acidity. Extremely drinkable. It uses exclusively cherry, which is quite independent."

Väike nääps purk, sildil nimeandvad marjad. Pöidlapaksune roosakas vahukiht kaob hetkega. Joogi värvus - kirkalt helepunane. Aroom on leebel, kuid selgelt kirsine.

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja hapukas-kuivapoolne. Keskmaitse - hapu-mõrkjas kirsikivi selge mõjuga. Lõppmaitse on veidi magusakam, kuid samas ka vägagi kuiv. Järelmekk - ülikuiv, keelel krõbelev, kirsist poolt võiks vabalt segamini ajad arooniaga.

Kerge kehaga, tugevalt karboniseerunud ja ülikuiva paletiga, hapukas-mõrkjas-magusakas-hapuka buketiga Hea taseme rüübe. Et vanal Gambrinusel on seltserite kogemust väga vähe, siis ei oska sellest joogist kuidagi vaimustuda, kuid samas pole ka mingeid etteheiteid (mida on mõne teise sama liigi esindajal olnud küll).
---
ei ole saadaval Gambrinuses
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment