Tuesday, March 19, 2024

Pinta - Beer Club: Hoppy Crunch

Beer Club: Hoppy Crunch (Pinta, Poola) pdl 0,5 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy (NEIPA)" ja hinnang 93 punkti. Untappd ütleb: "IPA - New England / Hazy" ja hinnang 3,83 punkti.

Tootjainfo: "Welcome to the club of craft beer lovers! We have for you the cloudy, smooth and pleasantly hoppy Hazy IPA, brewed with new wave hop varieties and the addition of oat flakes."

Keskmist kasvu pudel, värviline, ent tehniline sildikujundus. Valge vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib mõõdukalt. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom on mõrkjas-karge, üsna meelekindlalt greibine, veidi ka virsikune.

Esmamekk on keskmisest pisut raskema kehaga ja mõru-magusakas. Keskmaitse - magus-mõru, mahlane, greibine, karge ja krõps. Lõppmaitse - virge-värske, pomelo ja greibi vahepealne. Järelmekk - vähese hapuka servakesega, krõps, mõrkjas ja väga värskendav.

Keskmisest veidi raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõru-magusakas-mõru-hapukas-mõru buketiga ÜBERTASEME rüübe. NEIPA oma parimas kehastuses - no aga samas oma veatus/karges/krõpsus/humalahammustusega teostuses ei jää teiste endataoliste hulgas meelde kah
---
veidi saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment