Friday, March 15, 2024

Pinta - Beer Club: Endless Ocean

Beer Club: Endless Ocean (Pinta, Poola) pdl 0,5 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 66 punkti. Untappd ütleb: "IPA - Cold" ja hinnang 3,66 punkti.

Tootjainfo: "Welcome to the club of craft beer lovers! This time it's worth trying something crispy. Cold IPA is a beer that combines the best features of lagers and the hoppy character of India Pale Ale"

Keskmist kasvu pudel, lihtne kuid hommiuvärviküllane kujundus. Sentimeetrine erkvalge vahukiht on hõre ja kiireltkaduv. Õlle värvus - kirkalt kollane. Aroom on kergeke ja pigem laaderõllele omane, hapukas ja veidi heinane ... ainult et selle heina sees on ennem koerakari maganud.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-hapukas. Keskmaitse - mõru, magus-hapukas ja kuivapoolne. Lõppmaitse - hapukas-mõru, kuiv ja krõps. Järelmekk - pisut kirbuse serva puudutav, kuiv ja isegi veidi kare ning meeldiva vürtsika ühetusega

Keskmisest isegi tiba kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuiva paletiga, mõrkjas-hapukas-mõru-magusakas-vürtsikas-mõru buketiga Väga hea taseme rüübe, külmkääritusega IPA ku hübriidõlle väga tasemel stiilinäide.
---
pisut saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment