Thursday, March 14, 2024

Pastry Mastery - Caramel Salé Stout 10°

Caramel Salé Stout 10° (Pastry Mastery, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 8,4 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda toodet. Untappd liigimääratlus: "Stout - Pastry" ja hinnang 4,03 punkti.

Tootjainfo: "vesi, linnased, humal, maitseained, karamell, sool"

Väike lihtne pudel, sildil ümberaetud soolatoos. Tumepruun vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus - öisekaevikumust.

Aroom - šoookooooloooooood. või siis Šokolaad. Suure Š'ga. Ja justnimelt soolane šokolaad, aga soolane seeläbi, et selles on soolase juustu tükid! Võibolla koguni soolase suitsujuustu tükid!

Esmamemekk on raskepoolse kehaga ja magus-röstine, piimašokolaadine. Keskmaitse muutub täidlasemaks ja ootuspäraselt toimub sool nii tasakaalustaja kui võimendajana, nii et piimašokolaadi tase kerkib klaasist välja läbi nina ja laualambi.

Lõppmaitse - võikaramell, šokolaadiirised ja ja keedetud šokolaadi-kondenspiim, ülemäärast magusust üritab õnneks ohjeldada hapukas-mõrkjas röstiraamistik. Järelmekis muutub soolane komponent märgatavamaks, soolakaramell võtab üldises pehmes šookolaadipilves rohkem kohta enda alla.

Ülevõllikas. Liiga magus, liiga piimašokolaadine, aga õnneks ka piisavalt soolane ja röstine. Vana Gambrinus ei väsi kordamast - lisage magusale soola ja tulemus saab parem!
---
paar tükki oksjoni jaoks
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment