Sunday, March 24, 2024

Saku - Originaal Xtra

Originaal Xtra (Saku, Eesti). prk 0,5 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus "Pale Lager - International / Premium" ja hinnang pole eel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Gluten-Free" ja hinnang 2,66 punkti

Tootjainfo: "Saku Originaal XTRA-le on segatud spetsiaalset Tettnanger humalat, mis annab Saku Originaal XTRA-le selle „midagi ekstra“ - pehme vürtsikuse ja peene, tasakaalustatud, lillelise ja ürdilise aroomi."

Keskmist kasvu purk, igavapoolne kujundus - välja arvatud see tavatu humalasordi väljatoomine. Valge vaht täidab üle poole klaasist, kuid pole püsiv. Õlle värvus - kirkalt helekuldne. Aroom - väga leebe, magusakas, huvitaval kombel tekib pähe märksõna "aaloe"

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magus. Keskmaitse - hapu ja magusakas. Lõppmaitse - veidi toasooja plastikut meenutav, aga väga neutraalne. Järelmekk - magus, veidi kuivapoolne, õhkõrna vürtsika lõpetusega.

Keskmise kehaga, vähese karboniseeringuga ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magus-hapukas-magus-õrnvürtsika buketiga Hea taseme rüübe. Või noh ütleme niipidi - niivõrd neutraalne ja mittehäiriv, et ei oskagi midagi eriti arvata. Positiivsust otsides - üllatavalt mittehalb.
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment