Saturday, March 30, 2024

Oscar Blues - Barrel-Aged Ten FIDY®

Barrel-Aged Ten FIDY® (Oscar Blues, USA) prk 0,355 l. alc 12,5 %vol. Ratebeer ei tunne eel seda vaadihoidistatud versiooni. Untappd liigimääratlus: "Stout - Imperial / Double" ja hinnang 4,36 punkti

Tootjainfo: "Big, bad, and barrel-aged, this Imperial Stout camped out for four seasons in Bourbon Whiskey oak barrels before reaching absolute perfection. Aromas of molasses and vanilla mix with flavors of dark chocolate, espresso beans, and roasted barley to bring you a bold yet smooth finish that leaves a hint of toasty bourbon goodness."

Väike purk, süngelt elegantne sildikujundus. Hallikas-pruun vaht täidab üle poole klaasist ja püsib massiivselt, haakudes ka klaasiseintele. Õlle värvus - nina-vastu-keldrinurka-must. Aroom - 85% mõrušokolaad, kohviröstimisepann ja kohikaramell.

Esmamekk on raske ja õlisepoolne, magus-mõru ... ja samas ka servati üllatavalt mage. Keskmaitse värvub palju kirkamaks, aga ka alkoholisemaks, hapukalt kuivatatud taliõunaks, mis on kastetud mõrušokolaadi ja siis üle puistatud kuivatatud viinamarjakestade phatasmic-pulbriga.

Lõppmaitse - ploominalivkasse kastetud trühvlikomm koos sõstramarmelaadiga. Järelmekk läheb raksudes röstisesse dimensiooni, muutudes kuivalt kakaoseks ja õige pisut vanillitubakaseks.

MEGATONNMEGA. Šoko-Kako-šiko-karamello! Šume ja šuperšokolaadine vaadihoidiste šuurepärašuš. Veenab nii impsina kui vaadihoidisena. Marukenas tasakaalus vaatamata punn-määrasele magususele.
---
tsiiiiipa saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment