Friday, March 15, 2024

Bierwelle - Brewhops Vanilla Stout

Brewhops Vanilla Stout (Bierwelle, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 8,4 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Stout - Imperial / Double" ja hinnang 3,8 punkti.

Tootjainfo: "hops: Hercules (bittering), Chinok (aroma)
IBU 66"

Väike lihtne pudel, efektselt lahendatud ja samas väga tehnilise info küllane sildikujundus. Pruun aht täidab üle poole klaasist, kuid on hõredapoolne ja püsimatu. Aroom meelitab kaugelt-eemalt mustade ploomidega, mis lähedalt nuuskides osutuvad suitsutatuteks.

Esmamekk on üllatavalt kerge kehaga ja kreegikompotiselt hapukas. Keskmaitse - hapu sel määral, et tekib kahtlus selle joogi tervises. Lõppmaitse - kerge, isegi vesine, süvenevalt hapu ja kirsi-kreegikompotine, ainult et ilma ühegi lisasuhkruta. Järelmekk - kreegi-maasikaompoti vedelik, kuid kummalisel kombel röstine ja kuivapoolne.

Veidrus. Vana Gambrinus pole üleüldse kindel, kas see jook on ikka selliseks disainitud, või on mingi nakkus sisse sattunud ja kogu keha koos suhkrutega nahka pannud, jättes asemel üsna kehatu joogi. Igatahes imp-stoudina ei veena see jook kohe üleüldse mitte.
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment