Sunday, March 10, 2024

Pinta - Barrel Brewing After Hours: Citrus Wild Ale

Barrel Brewing After Hours: Citrus Wild Ale (Pinta, Poola) pdl 0,5 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer" ja hinnang pole eel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Wild Ale - Other" ja hinnang 3,89 punkti.

Tootjainfo: "Wild Ale with natural juices: mandarin & orange & lime"

Kesmist kasvu pudel, omanäolilse lõikega sildil tünnijooks :) Erkvalge vaht täidab poole klaasist, kuid kaob kiirelt. Õlle värvus - piimhämuselt kollane. Aroom on lihtsalt HUNNITULT mahlane ja tsitruseline

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja hapu, kuiv ning isegi veidi happeline. Keskmaitse - laimimahl, korrutatud metsiku eile kuivusega. Lõppmaitse -kuiv-kuiv, mõrkjas-hapukas, toorepoolse viinamarja meenutusega. Järelmekk - mõrkjas-hapu, tritrusekoorene, karge, mahlane, kuiv ja ülimalt karge.

ÜLEVÕLLIKAS! Kui kirjas on mandarin, apelsin ja laim, siis ootaks ju joogist ka mingeid magusaid noote, kuid siin on metsik pärm ära söönud KÕIK suhkrud, lisaks tühjendanud ilmselt ka kõrvaltkvartali elumajadest viimasedki suhkruvarud ja valmis tootnud krõpskuiva happelise ülikolekarge-virge-turgutusjoogi.
---
pisut saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment