Thursday, March 7, 2024

Pastry Mastery - Fish Borscht

Fish Borscht (Pastry Mastery, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Sour - Tomato / Vegetable Gose" ja hinnang 3,87 punkti.

Tootjainfoks leiab sildilt, et lisaks tavapärastele õllekomponentidele on siin mängus maitseained, sool, tuunikala ja peet ning köögiviljad.

Väike lihtne pudel, sildil supikauss kalaga :) Minimaalne vahukirme kaob hetkega. Aroom on hapukas, mõnusalt söögiisu äratav, soolakas, peedine ... noh ja siis kuskil vist on mingi kalane element kah.

Esmamekk on keskmise kehaga ja jämesoolane! Keskmaitse - hapu, soolane, vürtsikas, peedine. Lõppmaitse - SOOLANE, hapukas, magus, vürtsikas, vegeta-maitseainesegu meenutav, mõnusalt tšilline. Järelmekk - soolane ... jaaaaaa ... nüüd tõepoolest ka kalane ... köögiviljane, soolane, magusakas, hapukas-soolane ja jällegi meeldiva, ehkki mitte kõrvetava tšilliga.

Friigikas. Eelkõige üks kõige soolasemaid, kui üleüldse isegi mitte KÕIGE soolasem gose, mis on ette tulnud. Teiseks boršile kohaselt peedine ning mitte-kohaselt tšilline. Ja siis see kalane moment - noh vaadake kuna on kasutatud tuunikala, siis selle ju pole ka väga kirgast maitset, nii et tõepoolest kalavari peedi seljal on olemas, aga mitte dominandina :D
---
üks pudel oksjoniks saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment