Saturday, March 9, 2024

Hoppy Hog - Krow Moskala Hot Asian Version

Krow Moskala Hot Asian Version (Hoppy Hog, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlu: "Sour - Tomato / Vegetable Gose" ja hinnang 4,02 punkti

Toojainfo (google-tõlke abil): "Spicy Muscovite blood with unagi, ginger, Chocolate Wartyx hot pepper tincture and a blend of anise, fennel, Szechuan pepper and cloves"

Väike pudel, sildil punane metssiga. Vaht - kas tomatimahla peale saab vahtu tekkida? Värvus - no mis värvi on tomatimahl? :)

Aroom - VAIVAUVAHHH! Sellist lõhnakombot pole vana Gambrinus varem tundnud - selge puhas tomatimahl koos fenkoli ja aniisiga! Oi aga teate see kombo on IMELISELT VÄRSKE.

Esmamekk on raske, mehuse olekuga ja magusakas-hapukas. Keskmaitse - meeeeeeldivamaist meeldivam fenkoli-nelgi-tomati segu! Lõppmaitse - apteegitilli element muutub üha tugevamaks, selle kõrvale ilmub ja kenat tšillikest. Järelmekis on pigem ingeri sügav õhetus kui tšilli kõrvetus, fenkoli hakkab tasakesi taanduma, järelejääb üldine hämmeldus ootamatust ja rajult meeldivast maitseelamusest.

HÄMMASTAVALT OOTAMATU MAITSEELAMUS! See on fenkoli-ingveri-nelgi-tšilli elementidega tihke tomatimehu!!! Õlupoleseemitte. Agajubetoreonseeküll!
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment