Friday, March 8, 2024

Galway Bay / Pühaste - Tharapita

Tharapita (Galway Bay / Pühaste, Iiri / Eesti) prk 0,44 l. alc 11,3 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Porter - Baltic" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Porter - Imperial / Double Baltic" ja hinnang 4,1 punkti.

Tootjainfo: "This opulent and decadent 11.3% Baltic Porter was brewed in collaboration with our friends from Pühaste. The beer pours a dark caramel head atop a rich, ink black liquid, expect notes of sticky dates, plum, chocolate, raisins, dried fruits, and hints of pecan. With a similar brewing process to our imperial stouts but utilising a lager yeast instead of our usual ale yeast. This decadent, dark beer utilised a serious amount of Pilsner Malt, Munich, Crystal Malt, Chocolate Malt and Flaked Oats and was then cold lagered for months to pay tribute to the famous dark beers of Estonia"

Keskmist kasvu purk, süngelt efektne kujundus. Šokolaadipruun vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib ülikaua. Õlle värvus - kirkapunase helgiga põrguväravamust. Aroom- lihtsalt ja otsekoheselt ja massiivselt kõrvetatud leib, keeeergelt suitsune, pigem kõrbekoorikukesekene.

Esmamekk on väga, lausa laevraske kehaga ja magus-mõru ning röstine ja veidi keeleotsal torklev

Keskmaitse - röstitud kamašokolaad? Röstitud herned ja kastanid ja leib ja rosina ja viigimarjad igatahes ... ja no sellest ju ometigi tehaksegi kama, onju :)

Lõppmaitse - RöstLeivaLiköör. RöstLeivaLumeLabidas, millega tõstetakse laevatrümmis kohast teise stritslikoorikurosinaid, teate küll neid kõrbenud otsaga jubilaid

Järelmekk - kergelt söestumise piiri ületanud röstpähklitest keedetud marmelaad, tubakadžemm viigimarjadest, praetud maguskartulist ehitatud maitsetempel.

FANFAARIDE SIRGEKSPUHUMISE KOHT! Imperial Super Extra Special Hüper Tripel Balti Porter! Ilma ühegi ekstramaitselisandita lihtsalt ÜLEVÕLLISELT VÕIMAS balti porteri kontsentraat, mis oma kangusele vaatamata pole alkoholine! SUPERtaseme teostus
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment