Friday, October 7, 2016

Ginger Beard


Ginger Beard (Wychwood, Inglismaa) pdl 0,5 l. alc 4,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Spice/Herb/Vegetable" ja hinnang 11 punkti.

Tootjainfo: "Back off it’s Ginger Beard, he’s a fiery character and his beer is no different. This amber ale is infused with fiery root ginger to deliver a spicy finish with a bit of bite. Try it if you dare!"

Keskmist kasvu reljeefkirjadega proofilpudel. Efektsel sildil ühesilmne punahabe. Kollakas sõrmepaksune vahukiht kaob üsna kiirelt. Õlle värvus - kirkalt sügavkuldne. Aroom on magus ja ingverine, kuid ausalt öeldes meenutab pigem düšess-limonaadi kui õlut. 

Esmamekk on kerge kehaga ja MAGUS, no kohe kommimagus. Keskmaitses tasakaalustab seda ingveri vürtsikus ja vähene mõrkjus, kuid peatooniks jääb siiski magus. Lõppmaitse on kuidagi kummalis-kunstlikult magus ja vürtsikas. Järelmekis kirvendab ingver juba päris mõnusal moel, kestes kaua.

Kerge kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magus-vürtsikas-magus-mõrkjas-magusa buketiga veider rüübe. Ingveri särina tase on mõnus, kuid miks põrgut see kraam nii magus peab olema?
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment