Sunday, October 2, 2016

Hobgoblin


Hobgoblin (Wychwood, Inglismaa) pdl 0,5 l. alc 5,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Premium Bitter/ESB" ja hinnang 50 punkti.

Tootjainfo: "Ingredients: Pale, chocolate and crystal malts; English Fuggles and Styrian Goldings hops.
Hobgoblin is a powerful full-bodied copper red, well-balanced brew. Strong in roasted malt with a moderate hoppy bitterness and slight fruity character that lasts through to the end."

Keskmist kasvu reljeefkirjadega proofilpudel, sildil teravaninaline ja - kõrvaline relvastatud goblin. Sõrmepaksune kollane vahukiht on pikalt püsiv. Õlle värvus - kirkalt punane. Aroom on magusakas, leivane ja karameljas.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas. Keskmaitse muutub mõrkjamaks, kuid karameljas magus karaskine mekk jääb peamiseks. Lõppmaitses lisandub veidi kibuvitsataolist hapukust. Järelmekk lisab mõnusat vürtsikust, karameljas pähklitaoline pehmus muudab üldmulje vägagi meeldivaks.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsika buketiga Väga heal tasemel rüübe. RB hinnang on üsna ebaõiglaselt madal, aga seda on ta mingil ajal saanud ülemäärase karbo eest - mida käesoleval pudelil küll ei ole. Hea maitsekas joogiõlu. Pakkuda koos kauboikartulite ja dipikastmega.
----------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment