Friday, October 7, 2016

Indulgents


Indulgents (Kolk, Eesti) pdl 0,33 l. alc 6,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel toodet, tootja ise on sildile kirjutanud: "india pale ale"

Tootjainfo: "Puuviljane ja tugevalt humalane hele õlu"

Väike lihtne pudel, pruulikoja valge-kuldne tunnussilt. Hää pruulmeister, sulle teadmiseks, et ehkki üks silt omaette on efektne, muutub nende õllede eristamine/müümine raskeks kui neid on juba 3-4 üksteiste kõrval.

Sentimeetrie valge vaht on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - kirkalt kuldne merevaik. Aroom on intensiivselt humalane, segades kokku greibi, mustsõstralehed ja muru.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse on mõrkjas-vürtsikas, kargelt greibine, lausa greibikoore taoline. Lõppmaitse segab siia kumkvaate ja melonit, veriapelsine ja marineeritud rediseid mustsõstralehtedega. Järelmekkon karge ja kirgas, meretuultele valla ja päikesepaisteline, hunnitult värske ja kauakestev.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga mõrkjas-vürtsikas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-hapukas-mõrkja buketiga Übertasandi rüübe! Karge ja kerge, värskendav ja kirgas - superhea kosutus peale mitmetunnist kõnekoosolekut ... seda jooks kohe mitu klaasi jutti!
------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment