Sunday, November 26, 2017

CocoBänger


CocoBänger (Põhjala, Eesti) pdl 0,33 l. alc 12,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial Stout" ja hinnang 99 punkti!!!

Tootjainfo: "Coconut Imperial Stout"

Väike lihtne pudel, sildikujundus haigutama-ajavalt igav. Murjanmust vaht teisaneb aegamisi põlevkivi-pruuniks ja püsib kaunist kauakesti. Õlle värvus ... eino mis te nüüd tõsiselt ootate, et seda peaks välja ütlema?

Aroom. Kord ennemuistsel ajal elas kohvisaarel üks šokolaad, kes oli üsna üksik. Kuid siis uhtus meri randa kookose ja šokolaad praadis ta ära. Siin saigi muinasjutt läbi.

Esmamekk. Kohvi-asfalt. Kohvitõrv. Bitter-tõrv. Marumõnusmõrumagus šokolaad. 

Keskmaitse. Mumba-bumba. Terve šokolaadi-suguharu kes ajab taga kookose-karja. Kohvilikööris praetud kookos. Raisk need pärismaalased ikka teavad mida saagiga teha.

Lõppmaitse. Mustanahaline murjam mustavas öös, näkku tõmmatud söetriibud ja käes šokolaadi sisse kastetud oda. Võiks ju talle õpetada maaharimist ja pangapidamist ja kinnisvara-mehkendamist ... aga milleks teda õnnetuks muuta?

Järelmekk. Sõnad tömpuvad, sõrmed peatuvad, keel pluterdab. Kohvimürgitus 80 tasemel. Katsu sa juua terve kookosetäis külma šokolaadi, kuidas tunne on, ma küsin, mh-ah? Novat!

Geniaalne. Lihtsalt geniaalne. Kuidas on võimalik midagi säänset obskuurselt obstsöösset kokku keeta? Ei, vana Gambrinus ei tea mida see tähendab. Aga ta ei tea palju asju. Näiteks et kas see jook siin peaks õlu olema vä?
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment