Thursday, November 16, 2017

SuperSonic


SuperSonic (Lervig, Norra) pdl 0,5 l. alc 8,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial IPA - Top 50" ja hinnang on 100 punkti!!!

Tootjainfo: "Double Dry-Hopped Double IPA"

Keskmist kasvu musta värvi purk, sildikujundus nordiliselt lakooniline. Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib mõõdukalt kaua. Õlle värvus - tuhm ja apelsinimahlakarva. 

Aroom. See paneb vaikselt ohkama. Citra mis Citra ... no kohe väga Citra. Troopilise kassi piss :) Noh sihuke kass, kes sööb mangosid ja meloneid ja ananasse ja siis laseb välja puhast segumahla. 

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja mõrkjas-magusakas. Ei mingit ülevõlli alustuseks, kuigi rõõm täidlasest maitsetasakaalust on kohe algusest olemas.

Keskmaitse. Oijjeeee. See kraam on kuri. Hästi mõnusalt kuri. Puuviljaselt ja vaiguselt kuri. Tihe-tihe-tihke-tahke. Ärge kukkuda mind laske. 

Lõppmaitse. Huvvvvitav, mis see IBU näitaja võiks olla? Üle 100 kindlasti. See kass, kas teate, see tiigrisuurune kassike on vaigutoiduline. Pihlakavaigu ja taruvaigu ja ananassivaigu toiduline. 

Järelmekk. Tsitruse-seemnete õli. Sellega võiks ilmselt puitu kahjurite vastu immutada. Hea peavalu summutada, kui välispidiselt määrida ja sipake sissepoole tilgutada. 

MEGA. No kohe tõsiselt MEGA. Ülevõllikas. Aga see toatäis ... ei majatäis humalaid on üsna kenasti parlanksi viidud linnastega, kuid hulllllllumoodi palju on seda õilsat rohelist käbikest siia pressitud küll. Nüüd ma saan aru, miks see hind nii kirves on. See kirves on oma hinda igastahes väärt!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment