Monday, March 4, 2019

Coconut Milkshake IPA


Coconut Milkshake IPA (Sakiškių, Leedu) pdl 0,33 l. alc 5,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "IPA - Milkshake" ja hinnang 3,52 punkti.

Tootjainfo: "This beer was created by Sakiškės brewers with a vision of hop dessert. This was a cloudy, thick IPA-style representative for production
used Mosaic and Citra hops are deliciously smelling exotic fruits. The impression of fatness is intertwined with the sweetness that comes from the lactose used in cooking.
Dessert notes in beer are reinforced by the naturally used vanilla extract used in secondary fermentation and coconut shavings roasted in the brewery.
IBU 39"

Väike lihtne pudel, pruulikoja tüüpsilt seekord julgelt helevärviline, mitte nende tavapärane tume nähtamatus. Helevalge vaht täidab 2/3 klaasist ja püsib päris kenasti. Õlle värvus - kirkalt ja valkjalt helekollane.

Aroom - oi see on ILUS! Värske, karge, humalane, kookosevee kargusega, mahlane ja hommikuselt kastene!

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja magusakas-mõrkjas, veidi humalaelevil ja mõnusalt kookoseümar. Keskmaitse on hapukas ja kirgas, magusakas ja päikeseline, veidi eblakas ja kudistavalt itsitav nagu veidi liiga noor, aga juba oma ilust teadlik kurrunurru-plika. Lõppmaitse mängib vürtsikate nootidega nagu see plika oma kleidisabaga, teades et paneb kõik endale järele vaatama. Mõrkjas-magusakas ja neetult ahvatlev! Järelmekk küll muutub ehk veidi liiga magusaks ja vaniljeseks, kuid see ei riku üldpilti.

Keskmisest kriips raskema kehaga, magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-magusakas-hapukas-mõrkjas-magusaka buketiga ÜBERtaseme rüübe! Kookos ja laktoos ja  IPA on üks paganama tore ja lustlik kooslus!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment