Thursday, March 21, 2019

Lerwick IPA


Lerwick IPA (Lerwick, Šoti) pdl 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Premium Bitter / ESB" ja hinnang 40 punkti. Untappd ütleb "IPA - English" ja 3,32 punkti

Tootjainfo: "Lerwick IPA is our brand new bottled beer. It has a big, hoppy and fruity hit from the Cascade hops, balanced out by a sweet, malty backbone and a slight bitterness to finish it off."

Väike lihtne pudel, sildil pruulikoja tunnus-loom šetlandi poni. Pöidlajämedune kollaka varjundiga vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt pruunakaspunane. Aroom on mõrkjas-magusakas, linnaseline ja karamelline. 

Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga ja magusakas ning karamelline. Keskmaitse muutub veidi mõrkjamaks ja marjaselt hapukaks. Lõppmaitses domineerib taas magusakas, kõrvetatud suhkru taoline magusus. Järelmekk on hapukas-mõrkjas, kuivatatud mustikate noodiga, kõige-kõige lõpuks ilmneb ka vähene vürtsikas õhetus.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse kehaga, magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsika bukeitga nii ja naa rüübe. Bitterina oleks ta isegi päris hea, IPA'na ei kvalifitseeru aga üldse.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment