Monday, March 25, 2019

Garage Pils


Garage Pils (Nordic Kiwi, Rootsi) prk 0,33 l. alc 4,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pilsener" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "Pilsner - Other" ja 3,19 punkti.

Tootjainfo: "Our Garage Pils is a co-creation with our awesome mate Anton at Injustice Customs. It’s light, refreshing and loaded with lime. You could say it’s a no frills, craft pils and is made for enjoying after a ride or when tinkering in the garage. BRAAAAP! "

Väike purgike, peenelt mootorimustrine kujundus. Valge vaht täidab 3/4 klaasist ja püsib päris kaua. Õlle värvus - hämuselt kollane. Aroom ... eee ... miks ma tunnen mädarõigast?

Esmamekk on kerge kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse on üsna vihaselt mõrkjas, kuigi sellele lisandub ka näpuotsaga linnasemagusat. Lõppmaitse on hapukas ... kirbe ja vihane ... ja jällegi viskab seda kummalist mädarõikalikku nooti. Järelmekis üritab linnasemagus taaskord maitsepilti tasakaalustada, kuid see pole õnnestunud katse.

Kerge kehaga, tugevalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-kirbe-hapukas-vürtsikas-magusakas-mõrkja buketiga nirupoolne rüübe. Tasakaalust väljas, kirbe ja veidra mädarõikase nüansiga kraam.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment