Thursday, March 7, 2019

ShakeOut C: Tangerine


ShakeOut C: Tangerine (Sori, Eesti) pdl 0,5 l. alc 8,4 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Imperial / Double" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Milkshake" ka 3,75 punkti.

Tootjainfo: "Oh sweet tangerine! Filled with hundreds of kilos of this sweet fruit, this tropical ShakeOut just tickles your taste buds. If that was not enough, we double dry-hopped this with a big hit of Citra and some Mosaic."

Keskmist kasvu purk, seeria tüüpsilt seekord kuldpunasel taustal. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib mõnda aega, haakudes ka mõningase vahumustrina klaasiseintele. Õlle värvus - pudruselt-mudruselt hämune. Aroom on troopiline, apelsini ja pomelo vahepealne.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse on mahlane ... noh või pigem siiski mehune, värskelt pressitud punaste apelsinide ja roosa greibi segune, kuiv ja värskendav. Lõppmaitse muutub veidi kreemikamaks, meenutades tõepoolest jäätisekokteili veriapelsini mahlaga. Järelmekk on mahlane, muhe ja värskendav ja samas oma siidises jäätiselises kreemisuses lausa toitev.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja siidise-kreemise ja samas kuiva paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-magusakas-vürtsikas-hapukas-mõrkja-magusaka buketiga ÜBERtaseme rüübe. Suurepärane troopiline mahlakokteil vähese jäätisega :)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment