Monday, September 2, 2013

Gwiniz Du

Gwiniz Du (Brasserie Britt). pdl 0,33 l. alc 5,4 % Liigimääratlus: tatraõlu

Tootjainfo: "THE GWINIZ means bucwheat in Breton. Its gently roasted flavor without acidity or bitterness thrust allows a harmonious combination with the most delicate dishes. She received the Gold Medal at the Concours Général Agricole in 2006 and Silver in 2003 (the first competition held in France for beers)."

Tumedates toonides sildikesel on kujutatud tatrataimed ja etüüd pidutsevast seltskonnast. Õrnalt kreemikas vaht täidab pool klaasi ja kaob aeglasel tasasel kohinal. Õlle värvus - uduselt päikeseloojangupunane. Aroom on mõnusalt ja leebelt puuviljane, päikesesooja mango ja persiku lõhnane.

Esmamekk on kergepoolne, kergelt vesine ja õrnalt magusakas. Keskmaitse muutub intensiivselt puuviljaseks (needsamas virsikud ja lisaks heledad viinamarjad), tuntavalt tatramagusaks ja karamellsuhkruseks, väga soojaks ja päikeseliseks. Lõppmaitse annab keelele kerge vürtsika sähvaka, jättes röstitud, kuid samas värske ja meeldivalt undava emotsiooni veel tükiks ajaks.

Kerge kehaga, kesmiselt karboniseeritud, magus-hapukas-vürtsika buketiga üle keskmise nauditav rüübe. Kui saan kinnitust, et see on gluteenivaba, siis võtan kindlasti poodi valikut täiendama.

--------
pilt siit

No comments:

Post a Comment